GRAFISCH ONTWERPER VOOR:

The voice of Holland, Utopia, Strenghtscompany, Akzo Nobel, Pathé Amersfoort, Smart Octo, PIT Magazine, Kamkrant, Slimme Interieurs, Art of Relaxing. Mag ik ook grafisch vormgever voor uw bedrijf worden?

Heeft u een vraag, of wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan contact met mij op!

Heeft u een fotograaf nodig? Bekijk mijn fotografie portfolio hier!

GRAFISCH ONTWERPER NODIG?

Ik ben Melt Pels en ik ontwerp en creëer samen met u. Mijn kracht ligt hem in mijn heldere manier van communicatie. Of u nou op zoek bent naar de juiste advertentie, brochure, een Facebook post, visite kaartjes of een website, ik wil graag uw grafisch ontwerper worden!

Ik heb in mijn korte tijd op de markt al werk mogen leveren voor onder andere: Akzo Nobel, The voice of Holland, Talpa en Pathé Amersfoort. Ook ben ik huis vormgever voor een paar lokale bedrijven hier in Amersfoort.

Door middel van een heldere communicatie help ik u door een omzet verhogend ontwerp te leveren. Een grafisch ontwerp van Melt Pels valt op, geeft enthousiasme en overtuigt uw klanten. Wat is uw doel?

 

MIJN WERKWIJZE

Elke opdracht benader ik met mijn persoonlijke aandacht. Ik neem de tijd, zodat ik uw project tot in de puntjes kan verzorgen.
Tussendoor houdt ik u op de hoogte van mijn voortgang via de mail of tijdens een afspraak als u dat wenst.
Ik heb een oplossingsgerichte instelling, waardoor ik altijd een passende oplossing weet te vinden.

Eerst begin ik meestal met een persoonlijk gesprek. Dit kan plaats vinden bij u op kantoor, in een kroeg of via de telefoon of mail. Hierin probeer ik een duidelijk beeld te krijgen van het doel dat u voor ogen heeft. Vervolgens kom ik hier op terug met een gerichte oplossing en een offerte.
Zodra u akkoord bent met de prijs ga ik aan de slag en neem regelmatig contact op om u op de hoogte te houden van mijn voortgang.

Na afronding lever ik het resultaat op en ontvangt u van mij de factuur.