MEER DAN ALLEEN FOTOGRAFIE

Van portret tot evenementen fotografie, voor het MKB sta ik altijd klaar.
Ik ben Melt Pels, en ik specialiseer mezelf in het vastleggen van mensen en evenementen. Gedreven door een creatieve dorst, leg ik de wereld vast met mijn fotografie. Ik ben gebaseerd in Amersfoort, maar reis door het hele land.

De wereld van de fotografie gaat snel vooruit. Om up-to-date te blijven volg ik op het moment een Minor in fotojournalistiek en beeldredactie. Elke dag kom ik weer thuis met nieuwe inspiratie en inzichten. De meeste fotograven werken met het cliché: ‘Een beeld zegt meer dan duizend woorden’, maar mijn motto is ‘Een beeld zegt precies genoeg’.

Hoewel mijn fotografie de wereld niet zal redden, poog ik om de mooie momenten van mijn klanten vast te leggen. Om zo hun wereld een klein beetje mooier te maken. Ik bewerk mijn foto’s, maak ze mooier en retoucheer de afbeeldingen volledig naar wens. Ik richt mij vooral op het MKB, waar ik mijn commerciële roots heb liggen. Zo heb ik al verschillende foto’s gemaakt voor in brochures, op visite kaartjes, YouTube videos en Facebook pagina’s. Een van mijn foto’s hangt op groot formaat uitgeprint als behang aan de muur van een restaurant.

MOGELIJKHEDEN

Ik breng enorm veel enthousiasme mee, en vindt het ook leuk om mijn kennis en ervaring met fotografie te delen. Zo laat ik mensen kennis maken met knopjes op hun camera die ze nog nooit hebben gezien. Het enthousiasme van een ander, daar wordt ik ook blij van. Als u wensen heeft, waarvan u nog niet zeker bent of deze haalbaar zijn, neem dan contact op. Vaak is er meer mogelijk dan u denkt!

Wil je graag een afspraak maken of wil je informatie dan kun je altijd vrijblijvend contact met me opnemen.
Wist u dat ik naast fotografie, ook uw grafische vormgeving kan doen?

Melt Pels.

Ik ben er van overtuigd dat ik u kan overtuigen!
Als u twijfelt over de mogelijkheden, stel me dan gerust een vraag.

Heeft u liever contact via email, dan kan dat door een email te sturen naar meltpels94@gmail.com.

 

DEED FOTOGRAFIE VOOR EN MET:

FixieBrothers, Broers Amersfoort, Dierenambulance Amersfoort, Het Lokaal, de Amersfoort Fiets, Akzo Nobel, Queens, De Utrechtse Internet Courant, Pathé Amersfoort, IKEA Amersfoort, Slimme Interieurs, Smart Octo, RVDB Fotografie, TALPA, The voice of Holland en Utopia.