Meltpels.nl, Grafisch vormgever en fotograaf in Amersfoort

Ik ben Melt, grafisch vormgever, fotograaf en productontwerper in Amersfoort. Ik heb al een groot aantal toffe Amersfoortse projecten mogen doen. Ik ontwerp e-books, flyers, kaarten, folders, websites, magazines, brochures, catalogi en gevel bestickering/belettering.

Ik geef vorm aan uw ideeën, werk samen met u om zo het beste resultaat te krijgen. Ik denk mee, geef advies en vorm zo samen met u een concept. Dit heb ik in de afgelopen jaren geleerd tijdens mijn stages en werkzaamheden in Amersfoort.

Trots
Ik ben een trotse Amersfoorter. Daarom vind ik het leuk om aan projecten in Amersfoort te werken. Mijn droom is dan ook om door Amersfoort heen te lopen en mijn ontwerpen terug te zien. Ik ben trots op wat ik doe, trots op wat ik neer zet en trots op mijn portfolio.

Wellicht heeft u al enig werk van mij gezien. Zo heb ik voor The voice of Holland een IKEA-achtige brochure ontworpen van de befaamde coach stoel. Deze was terug te zien in de landelijke reclame voor The voice of Holland in 2017.
In Amersfoort rijden 100 exemplaren rond van de Amersfoort Fiets, welke ik heb mogen ontwerpen en helpen produceren. Ik had nog nooit een fiets ontworpen voor ik aan dit project ben begonnen. Maar door goed onderzoek te doen naar het onderwerp heb ik een fiets gemaakt waar ik zelf enorm trots op ben. (Nummer 94 is van mij!).
Ook heb ik voor 033Fotostad een fotoboek ontworpen. Hier staan gedichten van het Amersfoorts gedichtengilde in gepaard met de fotografie van de fotografen van 033Fotostad.

Over Melt Pels
Toen ik tien was kreeg ik mijn eerste computer. Deze heb ik toen zelf in elkaar gezet en was er niet meer van weg te slaan. Ik ben me gaan verdiepen in de grafische vormgeving en kwam zo op natuurlijke wijze ook uit op fotografie. Ik ben een grafisch ontwerper en fotograaf in hart en nieren. Mijn buren stonden een voor een aan mijn deur, op zoek naar een website, een logo en een ontwerp voor hun flyers. Na de middelbare ben ik Communicatie en Multimedia Design gaan studeren. Hier heb ik een breed portfolio op kunnen bouwen, de kans gekregen om te werken voor bedrijven als Talpa, Akzo Nobel, Gallup Strengthsfinder, Media Borrel Noord en lokale bedrijven als Pathé Amersfoort, 033Fotostad, FixieBrothers, IKEA Amersfoort en Queens Royal Bakery.

Hoe ga ik te werk
Er zijn enorm veel grafische vormgevers en fotografen in Amersfoort. Maar er zijn er maar een paar die deze twee kunsten zelf kunnen combineren. Bij mij kunt u terecht voor het ontwerpen van brochures tot websites, van magazines tot verpakkingen en alles daar tussenin. Dit volledig aangekleed met foto’s die u aanlevert of die ik zelf maak. Zo heeft u dus bij Meltpels.nl alles in een keer geregeld.

Neem contact op
Overtuigd? Of toch nog niet helemaal? Ik wil u graag over de streep trekken. U kunt via het contactformulier uw gegevens achterlaten, dan bel ik u zo snel mogelijk terug. Wilt u liever direct contact? Dan kunt u me bereiken op 0641137305 of via de mail: meltpels94@gmail.com