Webredactie bij

Seizoen 8, 2017

 

Photoshop, fotomanipulatie,
beeldbewerking.

Mijn werkzaamheden bij The voice of Holland bevatte een breed scala aan competenties. Bij The voice of Holland kon ik mijn creatieve vrijheid kwijt middels Photoshop fotomanipulatie. Middels Adobe Photoshop ontwierp ik afbeeldingen voor op de Facebook pagina van The voice of Holland. Mijn werk werd gezien door een half miljoen Nederlanders.

Voor elk talent werden portret foto’s gemaakt welke ik heb uitgeknipt. Deze foto’s werden vervolgens gebruikt voor op de website, in social media posts, door de talenten zelf en zelfs op TV.

Product ontwerp, DTP werk.

Behalve het bewerken van een bestaand beeld, werd mij gevraagd om een IKEA-achtige handleiding te maken van de Voice stoel.
Dit heb ik gemaakt in Illustrator. Dit document werd op een A0 geprint en gebruikt in de seizoenspromotie voor seizoen 8 (2017).

Na het gebruik in de seizoenspromotie is deze poster opgehangen in het kantoor van John de Mol. Of deze daar nog steeds hangt weet ik niet, maar het is wel iets waar ik trots op ben.

 

Videoproductie, itemregie, videobewerking.

De promotie voor de kaartverkoop van de liveshow is een van mijn producties. Ik heb archiefbeelden opgevraagd en gebruikt om deze video te maken en online te zetten. Deze gaf de aftrap voor de kaartverkoop voor de liveshows.

Ook heb ik items mogen regisseren. Ik heb meerdere items bedacht en opgenomen en bewerkt.
Hiervoor heb ik meerdere talenten en de coaches geïnterviewd. 
Ik heb spelletjes met de talenten gespeeld, kijkjes genomen in hun dagelijkse leven en zelfs een verjaardag in vlog-stijl gevierd.